Maak hier een afspraak

Vul het formulier hieronder in, dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op!

Gegevens verzamelen

3 + 11 =

In dit formulier vraag ik je om je gegevens, zodat ik met je kan communiceren. Jouw gegevens worden nooit aan derden verstrekt. Zie ook mijn privacybeleid.

Aangesloten en erkend bij:

Bedrijfsgegevens:

 Marielle Vernooij
 Coupletweg 82
 5245 BA Rosmalen
 06 23 24 18 74
 contact@mariellevernooij.nl
 www.mariellevernooij.nl

BTW-nummer: NL004644757B89                KvK-nummer:  88596354

 

 

 

Openingstijden:

Maandag:   09:00 – 18:00
Dinsdag:     09:00 – 21.00
Woensdag:  09:00 – 18:00
Donderdag: 09:00 – 18:00

 

De praktijk is gevestigd in Rosmalen en is goed bereikbaar met openbaar vervoer.

Er is voldoende gratis parkeergelegenheid,  meestal voor de deur.

Er is geen wachtruimte bij de praktijk, daarom graag op de afgesproken tijd aankomen.

 

Vergoeding zorgverzekering

De praktijk is aangesloten bij de beroepsorganisaties: Stichting Complementaire Kwaliteitstherapeuten, CAT Vergoedbaar en
het RBCZ.

Mijn therapie en coaching wordt daarom door de meeste zorgverzekeraars (gedeeltelijk) vergoed, wanneer je een  aanvullende zorgverzekering hebt voor alternatieve zorg.
De kosten van de behandelingen vallen daardoor niet onder
het eigen risico. Ik adviseer altijd bij je eigen verzekering na te vragen of een consult in aanmerking komt voor vergoeding. 

Als therapeut kan ik niet voor je declareren. De betaling gebeurt met een elektronisch betaalverzoek of contante betaling na de sessie. De factuur ontvang je per mail die je rechtstreeks bij de zorgverzekeraar kunt declareren.

Bij verhindering kun je de afspraak, de gereserveerde tijd tot minimaal 48 uur van te voren kosteloos annuleren of verzetten. Daarna wordt het afgesproken bedrag in rekening gebracht.

 De sessies vallen onder prestatiecode:

24513 Lichaamsgerichte psychotherapie

24012 Energetische therapie

24005 Natuurgeneeskundige therapie

24505 (Kinder)Coaching

 

Meer lezen over de prestatiecodes

24513 Lichaamsgerichte psychotherapie

Lichaamsgerichte psychotherapie is een overkoepelend begrip voor verschillende behandelingsvormen die als uitgangspunt hebben dat het menselijk lichaam, gedachten, emoties en gevoelens samenhangen en dat er door deze samenhang wegen bestaan om het welbevinden van de mens te verbeteren.

 

24012 Energetische therapie

Bij energetische therapie stemt de therapeut af op de energie van de cliënt om storingen in energiestromen of trillingfrequenties van organen vast te stellen. Dit kan met meetapparatuur of op gevoel. Het is de bedoeling dat het zelfherstellend vermogen van het lichaam weer op gang komt, zodra de blokkades zijn opgeheven en de energie weer vrijelijk stromen.

 

24005 Overige natuurgeneeskunde

De behandelvorm en prestatiecode ”Overige natuurgeneeskunde” is van toepassing als de therapeut eclectisch en holistisch werkt volgens de richtlijnen van het CAT-competentieprofiel.  

 

24505 (Kinder)Coaching

De essentie van coaching is het stimuleren om verbinding te maken met je diepe, innerlijke weten. Het initieert een proces van betekenisgeving en zoeken naar drijfveren van binnenuit.

Lidmaatschap Beroepsvereniging en klachten

De praktijk is aangesloten bij de beroepsorganisatie Stichting Complementaire Kwaliteitstherapeuten en CAT Vergoedbaar. Therapeut nummer: CK- CAT 74732022-02-20

De praktijk is ingeschreven in het HBO Register van beroepsbeoefenaren complementaire zorg van het RBCZ.

RBCZ lidmaatschap nummer: 230120R
Voor meer informatie over het HBO register zie:
https://rbcz.nu/index.html

Als kwaliteitstherapeut ben ik ingeschreven in het RBCZ-register, ben ik onderhevig aan het tuchtrecht, dat verzorgd wordt door de Stichting Tuchtrecht Complementaire Zorg (TCZ). https://www.tcz.nu/index.html

Ik val als kwaliteitstherapeut onder Wkkgz-klachtrecht bij de Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT). GAT is een rijks erkende en volledig onafhankelijke Wkkgz geschillencommissie. Voor meer informatie over mijn klachtenregeling zie: https://gatgeschillen.nl/

Wanneer je niet tevreden bent of een klacht hebt over de behandeling of werkwijze van Mariëlle Vernooij, neem dan contact met me op. We proberen er dan samen uit te komen. Wanneer dat niet lukt, kan je terecht bij het GAT.