Heb je een ingrijpende periode meegemaakt? Of is er iets in je leven dat je 'anders' wil en kun je je vinger er maar niet op leggen?

Ik help onbewust, bewust te worden zodat je weer jezelf kunt zijn en datgene doet wat klopt voor jou.

Moeilijke periodes vragen om verandering

Een moeilijke periode of een verandering van levensfase nodigt je uit om bij jezelf stil te staan. Dat zijn echter ook vaak de periodes dat je het misschien even niet meer weet: wie ben je nou eigenlijk? Waar sta je voor? Wat wil je echt? De kans is groot dat je juist in die periodes terugvalt op je oude patronen.

Misschien loop je jezelf juist extra voorbij en vind je het lastig om je grenzen te voelen en aan te geven.

Misschien wordt je overweldigd door druk vanuit de buitenwereld en wil je het graag goed doen.

Misschien raak je de verbinding met jezelf kwijt door faalangst, een onveilig gevoel of negatieve overtuigingen.

Misschien ervaar je fysieke klachten en begrijp je niet goed waar het vandaan komt. 

Er is blijkbaar iets wat ervoor zorgt dat je vast loopt. Een bepaald gevoel, een fysieke klacht, een situatie of iets anders….

Grote kans dat je er al meerdere keren over gepraat hebt of over nagedacht hebt en dat je al veel aan jezelf gewerkt hebt. Hoe nu verder? Vraag het jouw onderbewuste! Het antwoord zit in jou. 

De kracht van je onderbewustzijn

Het onderbewustzijn is ons energetisch geheugen waar alles ligt opgeslagen wat we ooit gezien, gevoeld en ervaren hebben in ons leven. Al vanaf het moment dat we net geboren worden of eigenlijk al bij je moeder in de buik of daarvoor. Als een emotie of ervaring niet goed wordt verwerkt, gaat het zich als een blokkade vastzetten in je systeem. Door deze blokkade kan de energie niet goed doorstromen en ontstaat er stress in het lichaam dat zich emotioneel, mentaal, sociaal en fysiek laat zien. Door communicatie met het onderbewustzijn wordt de oorzaak van je blokkade opgespoord. Door de bewustwording en integratie kan de energie weer gaan stromen en ontstaat er ruimte om steeds meer je ware zelf  te zijn en datgene te doen dat klopt voor jou.

We doen het samen

Ik ben Mariëlle. In de periode voorafgaand aan mijn burn-out ervoer ik lichamelijke en emotionele klachten en kon ik niet zo goed de vinger leggen op waar het vandaan kwam. Regulier liep ik volledig vast. Inmiddels weet ik dat klachten niet zomaar ontstaan. Ze geven een signaal dat je mag gaan luisteren naar wat het jou te vertellen heeft, als richtingaanwijzers op je levenspad. Of een klacht lichamelijk of psychisch is, zegt weinig over de oorzaak. Vanuit een holistische benadering gaan we samen op zoek naar wat jou belemmert of tegenhoudt in het leven en je welbevinden.

Door alle kennis, methodieken en levenservaring die ik me eigen heb gemaakt door de jaren heen kan ik makkelijk meebewegen in jouw bewustwordingsproces. En ondersteunen in wat er nodig is om jezelf op een natuurlijke wijze te helen. Je bepaalt zelf je proces en tempo. Elke behandeling is uniek en heel bijzonder. Het is mooi om te zien dat er tijdens de behandeling al een verandering voelbaar en zichtbaar is.

“Alles is met elkaar verbonden. Lichaam, geest en ziel.

Wat je lichaam vertelt zijn fluisteringen van je ziel.”

Als je je hierin herkent, past dit bij jou:

Je voelt veel, meer dan de gemiddelde persoon
Fijn, want zo kun je goed aanvoelen wat de ander nodig heeft. Tegelijk lastig, want het maakt je moe en wat is eigenlijk van jou of juist van de ander? 

Je zorgt goed voor anderen en loopt jezelf vaak voorbij
Je haalt er voldoening uit om anderen te helpen en je vindt het tegelijk lastig om echt tijd voor jezelf te maken.

Je piekert veel en dat kost je bakken vol energie
Je voelt soms iets anders, dan dat rationeel gezien verstandig is en hier blijf je maar over nadenken. Knopen doorhakken is lastig!

Je hebt last van bepaalde klachten, die je niet begrijpt
Misschien heb je last van buikpijn, rugpijn, allergiëen of andere vage klachten en je snapt niet waar het vandaan komt. Je vraagt je af of het wellicht stressgerelateerd is en je weet alsnog niet wat je ermee moet.

Je ervaart soms heftige gevoelens die je niet herkent van jezelf
Misschien voel je je soms angstig, geïrriteerd of opeens heel verdrietig. Je snapt niet goed waarom deze gevoelens zo sterk op de voorgrond zijn.

Je denkt dingen als “ik kan het niet” of “ik ben niet goed genoeg”
Je hebt een hoge lat voor jezelf en je wilt het graag goed doen. Soms misschien het liefst perfect, ook al weet je best dat dit niet bestaat. Je wil graag met meer zachtheid naar jezelf kijken.

Je wil conflicten vermijden, waardoor je je steeds aanpast.
Je vindt het lastig om te begrenzen, omdat je bang bent voor de reactie van anderen. Soms weet je ook niet goed waar je grenzen liggen.

Je komt bepaalde patronen steeds weer tegen
Het lijkt wel of alles op dit moment wordt uitvergroot en je weet niet hoe je dit kunt doorbreken.  Alles is soms overweldigend.

Wanneer je last hebt van angst, depressie, problemen of pijn komt het vaak niet in je op dat je dit overgenomen kunt hebben van je voorouders. Zolang onopgeloste trauma’s liggen opgeslagen in je onderbewuste, kunnen angsten en gevoelens die niet bij jou horen blijven opduiken in je leven.

Werkwijze

In mijn praktijk werk ik vanuit het principe ‘alles is energie en bewustzijn’. Alle methodieken waarmee ik werk zijn energetisch, natuurgeneeskundig en werken voornamelijk door op de diepste lagen van jouw ‘zijn’. Voor alle klachten en problemen geldt dat mijn benadering holistisch is, alles is met elkaar verbonden. Negatieve gedachten en onverwerkte emoties hebben een direct effect op je welbevinden.

Tijdens een ‘1 op 1’ sessie gaan we op zoek naar de onderliggende oorzaak wat jou belemmert in je dagelijks leven, op fysiek, emotioneel, metaal, sociaal, energetisch of spiritueel niveau. Denk aan factoren zoals tekort aan vitaminen/mineralen, schadelijke invloeden van buitenaf: bijwerking medicatie, vaccinatieschade of stralingsbelasting. Of onverwerkte emoties, negatieve gedachten, belemmerende overtuigingen van jezelf of overgenomen van je (groot)ouders of opgepikt van personen in je directe omgeving of vorige levens als je daar in gelooft.  

Om datgene te achterhalen wat blokkeert in je dagelijks leven maak ik gebruik van een energetische testmethode waarmee ik communiceer met jouw onderbewustzijn.

Voor het testen maak ik gebruik van een biotensor, die reageert op jouw energie en komen we snel tot de kern. Jouw onderbewustzijn leidt mij en laat zien wat er nodig is. Door de bewustwording en integratie kan de energie weer gaan stromen en ontstaat er weer ruimte voor heling en groei. Mochten er aanvullende therapieën, ondersteunende methodes of middelen nodig zijn dan komen we daar automatisch op uit. 

Vaak is er snel resultaat merkbaar na een sessie en komen mensen de volgende keer met een andere hulpvraag. En soms is het een proces waarin stap voor stap oude patronen doorbroken worden door telkens een laagje dieper te gaan om te ontdekken wie je in wezen bent. Alle wijsheid zit in jou! Je bepaalt zelf het proces, op jouw tijd en tempo.

De kracht van holistische therapie is dat je snel tot de kern van het probleem komt, lange praatsessies of herbeleven van pijnlijke gebeurtenissen is niet nodig. Mensen ervaren het als een zachte, prettige therapievorm.

Daarnaast is holistische therapie en coaching goed te combineren met behandelingen van reguliere artsen en hulpverleners.

 “De rode draad van alle sessie’s is bewustwording. Door de bewustwording en integratie kan de energie weer gaan stromen en ontstaat er ruimte voor heling, groei en wie je in wezen bent.”

 

Wat het oplevert als we samen aan de slag gaan:

Bewustwording & zelfkennis

Je begrijpt jezelf beter en je snapt waar bepaald gedrag vandaan komt. Je bent niet langer hard voor jezelf en kunt met compassie naar je eigen uitdagingen kijken. Je denkt positiever over jezelf en piekert minder.

Oude patronen losgelaten

Belemmerende patronen zijn losgelaten en traumatische ervaringen hebben we verwerkt. Dit betekent dat je niet zo snel meer getriggerd zult worden in het hier en nu. Hierdoor voel je je vrijer en krachtiger.

Innerlijke rust & vertrouwen

Oude stukken die je nog niet hebt losgelaten slurpen energie. Je voelt je nu letterlijk lichter, zowel in je hoofd als in je lichaam. Je weet hoe je beter kunt begrenzen en beter voor jezelf kunt zorgen. Je weet beter wat je wel en niet wil en dat geeft rust in je hoofd!

Ervaring van mijn cliënten

Ik wist niet wat ik moest verwachten en het heeft me versteld doen staan van het resultaat!

Ik ben gevoelig en wist niet dat emotionele gebeurtenissen van vroeger nu nog een effect hadden op mijn gezondheid en buikklachten. Door de sessie’s bij Mariëlle is het verwerkt en heb ik er bijna geen last meer van mijn buik. Ook voel ik me een stuk rustiger, voel ik steeds beter wat goed voor me is en wat mijn grenzen zijn. Mariëlle bedankt!

Elise – 32

 Vanuit verhalen had ik al het een en ander gehoord over de sessie’s bij Mariëlle. Na mijn scheiding had ik last van vage klachten, voelde me angstig, onzeker en keuzestress.

Tijdens de sessie’s mocht alles er zijn en wist Mariëlle snel tot de kern te komen. Ik voel me eindelijk weer blijer, rustig in mijn hoofd en meer mezelf! Er is een last van me afgevallen. Hoe jij te werk gaat vind ik zo top! Het voelt zo fijn, betrokken en zo oordeelloos. 

Sophie – 37

Toen ik de eerste keer bij Mariëlle kwam zat ik niet goed in mijn vel en ik wist niet waardoor het kwam.

Tijdens de sessie werd het wel duidelijk. Ik vind het zo bijzonder dat Mariëlle uitmeet wat mij daadwerkelijk dwars zit. Op een liefdevolle manier laat Mariëlle je kennismaken met de wat meer onbekende, onbewuste delen van jezelf waardoor ik het los kon laten. Dat voelt als een opluchting! Het heeft me inzichten geven en duidelijkheid in patronen, levensthema’s. Een aanrader voor iedereen, het brengt je zoveel moois, rust en ontspanning. 

Judith – 55

Onze dochter zat niet lekker in haar vel, had last van faalangst en examenstress. Mariëlle voelde haar goed aan en na de eerste sessie voelde onze dochter zich al meer ontspannen en zekerder in haar eigen kunnen.

Daarnaast leerde ze hoe ze met haar gevoeligheid om kan gaan in een schoolsituatie en hoe wij daarin kunnen ondersteunen. Na enkele sessies voelt ze zich nog steeds goed. De inzichten bij mijn dochter hebben mijn bewust gemaakt dat ik naar mijn mezelf mag kijken door de spiegel van mijn dochter.   

Marloes – 50  Dochter – 16

Investering in jezelf

Voordat we gaan communiceren met je onderbewuste, leer ik je graag kennen en wat je probleem of wens is. Daarom starten we met een langere afspraak met een intake en de eerste sessie. Alle vervolgafspraken zijn volledig afgestemd op wie je bent! 

 

Praktische informatie

Tijdens de eerste afspraak gaan we in gesprek over de huidige situatie en wat je graag zou willen. Daarnaast vindt de eerste sessie plaats, waardoor er direct verbetering of verandering op gang wordt gebracht. Dit consult duurt meestal 90 minuten. Het traject daarna is volledig op jou afgestemd. Praktijkervaring laat zien dat gemiddeld 3 losse sessies gericht op jouw specifieke klacht al voldoende kan zijn om deze te laten verminderen of verdwijnen. 

Je bepaalt zelf het proces, de tijd en het tempo.

Je kunt een afspraak maken voor een gratis kennismakingsgesprek van ongeveer 20 minuten. Dit kan zowel telefonisch als via beeldbellen.

Veelgestelde vragen

Worden de sessies ook vergoed?

De praktijk is aangesloten bij de beroepsorganisaties: Stichting Complementaire Kwaliteitstherapeuten, CAT Vergoedbaar en bij het RBCZ. De individuele en curatieve therapie & coaching wordt daarom door de meeste zorgverzekeraars deels vergoed, wanneer je een aanvullende zorgverzekering hebt voor alternatieve zorg. Controleer hiervoor de polisvoorwaarden van je zorgverzekering.

Ik wil mijn afspraak annuleren, hoe werkt dat?

Bij verhindering kun je de afspraak, de gereserveerde tijd tot minimaal 48 uur van te voren kosteloos annuleren of verzetten. Daarna wordt het afgesproken bedrag in rekening gebracht.

Hoeveel sessies heb ik nodig?

Vaak is er snel resultaat merkbaar na een sessie en komen mensen de volgende keer met een andere hulpvraag. En soms is het een proces waarin stap voor stap oude patronen doorbroken worden door telkens een laagje dieper te gaan. Praktijkervaring laat zien dat gemiddeld 3 sessie’s al voldoende kan zijn om klachten te laten verminderen of verdwijnen. Je bepaalt zelf het proces, de tijd en het tempo.

Betaling - hoe gaat dat?

De betaling gebeurt met een elektronisch betaalverzoek of contante betaling na de sessie. De factuur ontvang je per mail die je rechtstreeks bij de zorgverzekeraar kunt declareren.

Durf te zijn wie je in wezen bent

Maak de weg vrij om te leven vanuit vertrouwen & innerlijke rust.