Kennismaken

Het leven kan verrassend anders lopen

Ik ben Mariëlle en als holistisch therapeut help ik je graag om je klacht of probleem bij de kern aan te pakken, zodat je steeds meer kunt zijn wie je in wezen bent en datgene doet wat klopt voor jou. Jaren geleden heb ik een burn-out ervaren. Dit was uiteraard geen makkelijke periode. Ik werd uitgedaagd bij mezelf stil te staan. En .… ik ben dankbaar dat ik deze periode heb mogen ervaren! Ik had namelijk nooit durven dromen dat deze periode mij gebracht heeft naar wat ik het allerliefste doe: mensen vooruit helpen op weg naar bewustwording en welbevinden als je tijdelijk niet meer verder komt.

Van nature ben ik sensitief, invoelend, beelddenkend, onderzoekend en creatief van aard. Naarmate het leven vorderde en ik in het werkende leven terecht kwam, ging ik steeds meer tegen mezelf aanlopen. Bij het zoeken naar hulp liep ik vast in de traditionele aanpak. Ik ging ging op zoek naar andere manieren van helen en genezen, waardoor ik ervaring heb opgedaan met diverse gezondheids-systemen en methodieken.Vanuit een holistische benadering viel alles samen en dit veranderde mijn kijk op klachten en het leven. Verdiepte me in energetische natuurgeneeskunde en het zelfhelend vermogen van lichaam en geest. Geïnspireerd door persoonlijke ervaringen maakte ik de stap om alle opgedane kennis en praktijkervaring vorm te geven in holistische therapie en coaching. Mijn sensitiviteit zet ik nu in om verder te kijken dan alleen je klacht en op een zachte, natuurlijke wijze een wezenlijke verandering van binnenuit op gang te brengen.

Wat hebben jouw klachten te vertellen?

In mijn eigen zoektocht heb ik ervaren dat lichaam, geest en ziel een dynamisch geheel zijn en klachten niet zomaar ontstaan. De oorsprong van je klacht of probleem ligt opgeslagen in je onderbewustzijn. Je zult deze klacht net zo lang ervaren totdat je deze uitnodiging beantwoordt en hiernaar leert luisteren. Wat wil het onderbewuste jou vertellen?

Heb jij een probleem waar je al een hele lange tijd tegenaan loopt en niet weet hoe je hier uit komt? Neem dan contact met me op om te kijken of ik je hiermee kan helpen!

Meer over mij:

DE WERELD ONTMOETEN

Graag ben ik onderweg. Ik ben namelijk nieuwsgierig naar andere culturen, hoe mensen leven en wat hun beweegt. Hoe ziet hun wereld eruit. In mijn rol als stylist en trendwaarnemer in de creatieve sector heb ik veel van de wereld mogen zien. In dit beroep ging het over de maakbare wereld, producten vormgeven. Nu gaat het meer over het leven vorm geven vanuit je kern.

INNERLIJKE WERELD

Waar ik eerst op ontdekking ging in de buitenwereld heb ik het reizen deels verlegd naar innerlijk reizen. Door naar binnen te keren raakte ik steeds meer verbonden met mezelf en alles om me heen. Een bewustwordingsreis, dat je innerlijke rust, vertrouwen brengt en de moed om je eigen wijsheid te volgen. Tijdens onze sessie’s vertrouw ik op jouw innerlijke wijsheid.

VERDIEPING

Ik lees heel graag, alles wat te maken heeft met bewustzijnsontwikkeling, ‘onzichtbare’ communicatie & vitaliteit. Vandaar dat ik graag samen op zoek ga naar de kern van je klacht of probleem om van daaruit verandering op gang te brengen. Vanuit bewustwording ontstaat het nodige inzicht om te transformeren. Daar zit de magie van het leven.

 INSPIRATIE UIT HET LEVEN

Naast het lezen haal ik inspiratie uit het leven en de levensverhalen van andere mensen. Toen mijn neefje en nichtje geboren werden ontdekte ik dat ze anders ‘zijn’ en prachtige kwaliteiten hebben. Waar oudere generaties de weg volgen in het terugkomen bij zichzelf, laten zij een ander bewustzijn zien, dit vraagt niet om een labelen, maar om een andere benadering en aanpak. Dit is voor mij een enorme drijfveer.

NATUUR

Natuur speelt een belangrijke rol in mijn leven. Ook in de natuur vinden belangrijke overgangsmomenten plaats, waar ik stil bij sta om ruimte te maken voor transitie. Mijn interesse in natuurvolkeren en oude culturen: het samen leven met de natuur en oude heelkunde. Het bezoeken van krachtplaatsen en wandelen in de natuur. Trektochten, dagtochten of een kort moment. Om te ontladen en op te laden. Sinds kort werk ik ook als vrijwilliger bij het voedelbos Woest.

LIEFDE VOOR VORMGEVING  

 Ruim 15 jaar ben ik werkzaam geweest als trendwaarnemer, vormgever in de internationale creatieve sector. En kan ik genieten van mooi design. In deze rol heb ik ook de mogelijkheid gekregen om met mensen uit diverse culturen samen te werken, begeleiden. Altijd benieuwd hoe mensen het leven ervaren en vorm geven. Hier is ook mijn bovenmatige interesse ontstaan in de overgangsperiode waarin we leven en wat dit voor ons betekent in de wereld van morgen.

 

 

Ik volgde de volgende opleidingen:

E.E.N. Eclectische Energetische Natuurgeneeskunde

4-jarige HBO registeropleiding
Uit alle oosterse en westerse gezondheidssystemen het beste halen en daar de eenheid in zien, dat is E.E.N. therapie. Complementaire zorg samen met reguliere geneeskunde. Brengt lichaam, geest en ziel in balans.

NEI Neuro Emotionele Integratie

Een samengestelde methode van het beste uit oosterse en westerse geneeswijzen om onbewust, bewust te maken en emotionele problemen, fysieke klachten, onverwerkte incidenten en trauma’s op een zachte manier op te lossen vanuit de kern.

Natuurvoedingsadviseur

De helende kracht van voeding. Onbewerkte, volwaardige voeding waarmee je je eigen welvinden kunt beïnvloednen en het zelfhelend vermogen van lichaam en geest op een natuurlijke wijze kunt ondersteunen in samenwerking met je lichaam.

En… ik schoolde me ook in:

Medische basiskennis PLATO, Psychosociale basiskennis PLATO, Helend coachen, HSP coachen, Prikkelstorm coach, Systemisch kindercoach, krachtige energetische technieken zoals soul body fusion en vele cursussen, workshops. Ik ben nieuwsgierig en leergierig van aard en geniet ervan om mezelf te blijven ontwikkelen en nieuwe vaardigheden eigen te maken.

Ik nodig je uit om samen te ontdekken wat jou tegenhoudt om je eigen pad te bewandelen.

Neem contact op om kennis te maken.